Direct mailing uitbesteden

Direct mailing U kunt de direct mailing nu uitbesteden aan Logistiek in Optima Forma b.v.. Als u een webshop heeft en deze loopt na een tijdje goed, dan kan direct mailing veel tijd in beslag nemen. U kunt daarom de mailing direct aan ons uitbesteden. Wij dragen dan zorg voor een snelle afhandelingen van de vragen die een klant heeft aan u. Dit bespaart u dagelijks veel tijd en zorgen. U wilt de klanten zo snel mogelijk te woord staan, maar er is meer nodig om een webshop goed te runnen. Achter de schermen moeten er veel werkzaamheden verricht worden en daarbij kunnen wij u assisteren.

Afzonderlijke delen

Bij ons is het ook mogelijk dat wanneer u dat wenst, dat wij u assisteren op afzonderlijke onderdelen van het mailtraject. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het beheren van uw adresbestanden. Dit is voor ons een kleine moeite en wij maken met u vaste afspraken en daar houden wij ons aan. U kunt bij ons ook terecht voor e-mail mailings. Wij weten waar we mee bezig zijn en daarom kunnen wij in korte tijd ook veel werk voor u verzetten. Kiest u er daarom nu ook voor om direct mailing uit te besteden zodat u uw handen vrij heeft voor andere werkzaamheden binnen uw webshop/bedrijf.

Onze diensten aan u

Als u van onze diensten gebruik gaat maken, dan ervaart u pas hoeveel werk er uitbesteed kan worden. Wij maken graag vaste afspraken met u zodat u ook financieel weet waar dat u aan toe bent. U kunt alles gemakkelijk terugverdienen, want in de tijd dat wij de mailing voor u verzorgen, kunt u direct andere activiteiten verrichten.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van direct mailing? Dan raden wij u aan om dit aan ons door te geven. U kunt altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@loflogistiek.com of bellen met 072 512 01 17. Wij helpen u graag direct. Op het gebied van mailing hebben wij veel ervaring dus dit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.