Over L.O.F.

Vanuit ons warehouse in Egmond aan de Hoef verzorgen wij de logistiek voor onze klanten. Met een team van betrokken, gedreven en deskundige medewerkers beheersen wij het volledige (e-)fulfiment proces: inslag, opslag, voorraadbeheer, orderpicking, inpakken, verzenden en retourverwerking. Het is onze passie om samen met de klant naar de best passende en meest efficiente oplossing te zoeken en deze vervolgens te implementeren. Daarbij gaan we maatwerk niet uit de weg en blijven we – ook na de implementatie –  voortdurend zoeken naar verbeteringen.

Persoonlijke benadering

Het liefst gaan we naast de klant zitten om samen op zoek te gaan naar de best passende logistieke oplossing.

Logistiek interpreteren we breed. We zitten niet vast aan geijkte structuren, ons vertrekpunt is altijd de vraag of het probleem van de klant.

We houden het graag persoonlijk. Wil je bij ons langskomen om samen met ons je voorraad te bekijken? Geen probleem. Wil je een bak koffie komen drinken en je logistieke ideeën of zorgen met ons te delen? Je bent altijd welkom.

We zijn pragmatisch en flexibel en doen er alles aan om te zorgen dat jij je kunt bezig houden met zaken als marketing, innovatie en productontwikkeling.

Opslag

Bekijk direct onze opslag mogelijkheden voor uw bedrijf. Voor elke vorm van opslag hebben wij een passende oplossing.

Webwinkel Logistiek

Met de webshop logistiek wordt uw logistieke proces door ons overgenomen. Helemaal op maat en precies volgens uw wensen. Bekijk direct de mogelijkheden die wij u bieden.

direct mailing

Met mailings bereikt u uw klant effectief. Wij helpen u graag om dit traject uit handen te nemen. Ga snel naar onze mogelijkheden voor mailings.