Over Logistiek Optima Forma

Vanuit een logistieke management functie is Herbert van den Heuvel in 1997 gestart met Logistiek Optima Forma b.v. (L.O.F. bv.). Na gestart te zijn in Alkmaar, daar al snel uit het jasje gegroeid en in 1999 verhuisd naar Egmond aan den Hoef.
In de afgelopen 20 jaar is Logistiek Optima Forma b.v. uitgegroeid tot een volwaardig partner voor al uw logistieke vraagstukken. Wij hebben kwaliteit, accuratesse en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.
Door onze persoonlijke benadering kunnen wij direct inspelen op al uw specifieke wensen. Een team van betrokken en ervaren medewerkers staat voor u klaar.

Ontzorgen

Wij kijken graag met u mee naar wat uw klanten wensen.

Ontzorgen staat bij ons voorop. Pragmatisch en flexibel zoeken wij samen met u naar de beste manier om uw klanten te bedienen. Wij hebben de middelen (ruimte, inpak mogelijkheden en mankracht) en de contacten (post- en bodediensten) om uw producten snel en effectief te verwerken en ter verzending aan te bieden.

Mooie bijkomstigheid: wij ruimen na afloop ook de rommel op, en scheiden het afval. Zo houdt u uw handen vrij voor uw marketingactiviteiten en productontwikkeling.

Opslag

Bekijk direct onze opslag mogelijkheden voor uw bedrijf. Voor elke vorm van opslag hebben wij een passende oplossing.

Webwinkel Logistiek

Met de webshop logistiek wordt uw logistieke proces door ons overgenomen. Helemaal op maat en precies volgens uw wensen. Bekijk direct de mogelijkheden die wij u bieden.

direct mailing

Met mailings bereikt u uw klant effectief. Wij helpen u graag om dit traject uit handen te nemen. Ga snel naar onze mogelijkheden voor mailings.