Professionele Webshop logistiek

Webshop logistiekHeeft u een webshop, dan wilt u zich vooral bezighouden met het uitbouwen van uw eigen webshop. Webshop logistiek vormt dan snel een tijdverslindende factor. Het is weliswaar van belang voor het succes van uw webshop, maar wel een activiteit die u aan een professionele logistieke dienstverlener zoals L.O.F. bv. kunt uitbesteden.

Gaat het om grote of kleine opdrachten, wij besteden overal alle aandacht aan. Iedere klant kan bij ons al zijn specifieke wensen met betrekking tot verpakken en verzenden kenbaar maken. Wilt u het verpakken in chique cadeaupapier, vloeipapier of gewoon een doosje? Eventueel een handgeschreven kaartje erbij of een strik er om heen? Alles is mogelijk!

 

Wat u ook bedenkt, wij zorgen er voor dat uw pakket de deur uit gaat zoals als u dat wilt.
Wij nemen u alle zorg uit handen zodat u zich kunt bezig houden met waar u goed in bent, uw eigen product verder ontwikkelen en in de markt zetten. Gaat het om het handelen van uw klantorders, internet bestellingen , bestellingen uit een catalogus of het verzenden van producten naar aanleiding van een actie, wij zorgen ervoor dat uw klanten (particulier of zakelijk) in optima forma worden beleverd.

Contact opnemen

Heeft u vragen over het uitbesteden van webshop logistiek of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@loflogistiek.com of bellen met 072 512 01 17. Wij staan voor u klaar op het gebied van webshop logistiek, dus neemt u contact met ons op wanneer wij iets voor u kunnen betekenen.